Lac pentru piatra Kober Ideal, interior / exterior, maro, 0.75 L

21,00 RON
Scurta descriere:
Kober Ideal este un lac cu uscare la aer pe baza de rasina alchidica, sicativi si solventi organici. Produsul se aplica pe suprafete decorate cu piatra (naturala de rau), se recomanda pentru protectia temporara anticoroziva a tevilor sau a conductelor de metal, protectia suprafetelor...
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 21 point
100 Produs(e)
+

Kober Ideal este un lac cu uscare la aer pe baza de rasina alchidica, sicativi si solventi organici. Produsul se aplica pe suprafete decorate cu piatra (naturala de rau), se recomanda pentru protectia temporara anticoroziva a tevilor sau a conductelor de metal, protectia suprafetelor metalice, a lemnului si a zidariei nevopsite, precum si pentru retusarea suprafetelor ce prezinta un luciu insuficient.

Rezistenta la intemperii si durabilitatea buna il recomanda pentru produsele care urmeaza a fi depozitate temporar in medii relativ agresive.

Lacul alchidic Kober Ideal este destinat aplicarii pe suprafete verticale decorate cu piatra, pentru protectia suprafetelor metalice si a tevilor, pentru protectia lemnului (in sistem cu produsul de tip lazura IG5100F, in 1 sau 2 straturi, in functie de expunere) si a suprafetelor de zidarie la exterior.

Elemente caracteristice principale:

  • uscare buna;
  • rezistenta buna la intemperii;
  • aderenta buna la suport;
  • nu contine plumb.

 

Lacul colorat pentru piatra Kober Ideal se aplica prin pensulare sau pulverizare cu aer si se dilueaza cu diluantul D551. Se poate aplica si prin metoda specifica (cu perii rotative), consumul fiind apropiat de cel al aplicarii prin pulverizare.

Consumul specific este de pana la 18 mp / litri / strat. Se aplica in sistem ud / ud la interval de 10-15 minute intre straturi.

Lacul colorat Kober Ideal este ambalat in cutie metalica cu capacitatea de 0.75 litri si are nuanta maro.

http://www.artoresita.ro