Motoferastrau cu acumulator Stihl MSA 120 C-B, acumulator si incarcator incluse

1650,00 RON
Scurta descriere:
Un motoferastrau compact, fara fir, ce include tot ce este necesar, sa il pui in functiune imediat ce il primesti acasa. Este ideal pentru ingrijirea curtii si a proprietatilor mici, dar poate fi folosit si in constructii. Lucrarile pentru care a fost conceput includ: curatarea copacilor,...
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 1650 point
100 Produs(e)
+

Un motoferastrau compact, fara fir, ce include tot ce este necesar, sa il pui in functiune imediat ce il primesti acasa. Este ideal pentru ingrijirea curtii si a proprietatilor mici, dar poate fi folosit si in constructii. Lucrarile pentru care a fost conceput includ: curatarea copacilor, taierea de lemn de foc de diametrul potrivit lamei, diverse lucrari in lemn.

Pachetul include motoferastraul, precum si incarcatorul AL 101 si acumulatorul AK 20. Pentru lucrari mari, in zone izolate, se recomanda 2 incarcatoare.

Performanta acumulatorilor STIHL

Acumulatorii STIHL confirma istoria de aproape 100 de ani a companiei, combinand toata puterea utilajelor STIHL cu autonomia si respectul pentru mediu ce se impun in zilele noastre.

Astfel acumulatorul inclus AK 20 alimenteaza MSA 120 cu energie pentru 35 minute. Incarcarea completa dureaza alte 150 minute.

Datorita sistemului de acumulatori, motoferatraul in sine cantareste doar 2.5 kg (fara cumulator) si este foarte silentios. Acumulatorul cantereste 1.3 kg. Nu ai nevoie de protectie pentru urechi ca sa lucrezi si cu singuranta nu iti vei deranja vecinii.

Eficienta STIHL

Desi absolut autonom si fara nici un fel de combustibil, MSA 120 are nevoie totusi de lubrifierea lantului. Utilajul include sistemul Ematic de lubrifiere a lantului de la STHL, care redcue consumul d euelei cu 50%. Motorul electric este si el conceput astfel incat sa consume energia stocata in baterie cat mai eficient. Utilajul nu are nevoie de service, atat timp cat il folosesti corespunzator si stii cum se pastreaza acumulatorii STIHL.

Manevrare usoara si confortabila

Tehnologia Quick Chain Tensioning de la STIHL asigura tensionarea corecta si usoara a lantului, fara nici un fel de unelte ajutatoare.

Combinatia dintre design, greutatea mica si zgomotul redus fac ca MSA 120 C-BQ sa fie extrem de usor de manevrat, chiar si la interior (in constructii).

Pachetul include acumulatorul AK 20 si incarcatorul AL 101.

Date tehnice Motoferastrau cu acumulator Stihl MSA 120 C-B:

  • Dimensiune lant    1/4″
  • Tensiune alimentare    36 V
  • Greutate    2,5 kg
  • Nivel presiune acustica    83 db(A)
  • Volum rezervor ulei    110 cm3
  • Nivel putere acustica    94 db(A)
  • Valoarea vibratiilor, stanga    3,4 m/s
  • Valoarea vibratiilor, dreapta    3,2 m/s
  • Rollomatic E, Lungime de taiere    30 cm
http://www.artoresita.ro

Similare