MM 55

1899,00 RON
Scurta descriere:
MM 55 Motorul performant pentru sistemul multifuncţional universal Tractiune puternică pentru sistemul multifuncţional universal. Uşor de transportat şi de depozitat datorită cadrului pliabil şi dispozitiv de agăţare. Elemente de comandă poziţionate ergonomic. Accesorii multifuncţionale...
Pune o întrebare
MN 55
100 Produs(e)
+

MM 55

Motorul performant pentru sistemul multifuncţional universal

Tractiune puternică pentru sistemul multifuncţional universal. Uşor de transportat şi de depozitat datorită cadrului pliabil şi dispozitiv de agăţare. Elemente de comandă poziţionate ergonomic. Accesorii multifuncţionale pentru întreţinerea gazonului, prelucrarea solului şi curăţarea suprafeţelor, se lasă schimbate rapid fără efort. 

Date tehnice

Capacitate cilindrică cm³27,2
Greutate kg7,9
Nivel de presiune acustică dB(A) 1)92
Nivel de putere acustică dB(A) 1)102
Nivel de vibraţii stânga/dreapta m/s² 2)2,4/3,6
Putere kW/PS0,75/1,0

1) Factor K conform RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A)) (Val.Max.)
2) Factor K conform RL 2006/42/EG = 2 m/s², Valoare maximă

Accesorii :

Greutate suplimentară

Ideală pentru toate muncile de cultivare a solului. Livrabil ca şi accesoriu, greutatea suplimentară, uşor de montat, este complectarea ideală pentru efectuarea de lucrări de frezare şi afânare. Fără a necesita un efort suplimentar, creşte presiunea asupra uneltei şi asigură o "rulare în adâncime", îmbunătăţită în profunzime.


Mecanism de rulare

Ideal penrtu folosirea periei şi a valţului măturător. Un set de roţi suplimentare depovărează utilizatorul în timpul periajului şi a măturatului. Permite o uşuoară ridicare a uneltei şi reduce asftfel rezistenta de frecare la periere şi măturare. Ideală şi pentru lucrul pe terenuri cu denivelări.

Pinten tăietor

Variază adâncimea de lucru. Pintenul tăietor frânează mişcarea de înaintare la prelucrarea pământului. Prin aceasta, cuţitele frezei işi sapă drumul mai adânc în pământ. Utilizatorul economiseşte astfel energie la contra-susţinerea maşinii. Potrivit pentru freza de prelucrat solul şi pentru grapă.

 

http://www.artoresita.ro

Similare