PACHET PROMOTIONAL; ECOPLAST VOPSEA V4110NA-P15L + AMORSA G8109-P3L

195,00 RON
Scurta descriere:
Vopsele lavabile PACHET PROMOTIONAL: ECOPLAST VOPSEA V4110NA P15L + AMORSA G8109 P3L -P15L Vopseaua lavabila Ecoplast pentru interior este un produs in dispersie apoasa acrilico - stirenica. O poti utiliza ca produs alb sau o poti nuanta cu produse de nuantare.  Este...
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 195 point
G8109-P3L
10 Produs(e)
+

Vopsele lavabile PACHET PROMOTIONAL: ECOPLAST VOPSEA V4110NA P15L + AMORSA G8109 P3L -P15L

Vopseaua lavabila Ecoplast pentru interior este un produs in dispersie apoasa acrilico - stirenica. O poti utiliza ca produs alb sau o poti nuanta cu produse de nuantare. 

Este destinata pentru vopsirea interioarelor si poate fi aplicat pe urmatoarele suprafete: 

minerale tencuieli de ciment  var ciment  ipsos placi de ipsos placi de rigips  beton 

Avantaje:

clasa de acoperire 2 conform SR EN 13300, excelenta putere de acoperire aplicare si etalare superioara grad ridicat de alb  asigura respiratia peretelui timp de uscare redus  caracter nepoluant  produs lavabil 

Poti dilua acest produs cu apa curata, rece si il poti aplica prin: 

pensulare roluire pulverizare cu aer (presiune 2.0 -2.5 bari, duza 1.8 mm)

Consumul poate varia in functie de conditiile de aplicare: 

geometria suprafetei  metoda de aplicare  conditiile de mediu  natura si pregatirea suprafetei 

Timpii de uscare depind de temperatura si grosimea filmului, fiind prelungiti de scaderea temperaturii si cresterea grosimii filmului. O slaba circulatie a aerului, umiditate excesiva si continutul scazut de oxigen influenteaza negativ procesul de uscare si duc la deteriorarea caracteristicilor peliculei. 

Reacoperirea o poti face dupa minim 2 ore.

Recomandari: 

Produsul are o valabilitate de 24 de luni de la data fabricatei, in conditiile respectarii pevederilor de ambalare si depozitare. Inainte de folosire este recomandat sa omogenizezi produsul. 

NU este recomandata amestecarea produsului cu alte produse, exceptie facand cele recomandate de producator pentru nuantare. 

Inainte de aplicarea produsului pe suport este recomandat sa pregatesti sa-l pregatesti corespunzator. Aceasta etapa are o influenta asupra calitatii acoperirii si durabilitatii. 

Specificatii tehnice:

Brand: Köber Model: Ecoplast Tip :lavabila Culoare: alb Temperatura mediului si a suportului: 10-30°C Umiditatea relativa a mediului: max. 70% Cantitate: 15 L + amorsa 3 L

http://www.artoresita.ro

Similare